dimarts, 7 de novembre del 2017

CADET F. B : TREBALLADA VICTÒRIA DEL CVS FUSTES CA'N VAQUER SÓLLER QUE SEGUEIX IMBATUT

CVS FUSTES CAN VAQUER SÓLLER 3-1 CV BUNYOLA (23-25/25-9/25-23/25-18)

Les jugadores del Fustes can Vaquer Sóller aconseguiren la seva tercera victòria consecutiva davant un Bunyola que no posà les coses gens fàcils a les solleriques. Després de que la setmana passada aconseguiren una important victòria dins Cide, davant el líder momentani de la competició, aquesta setmana afrontaven un nou repte, rebre a casa el nou líder de la lliga regular, el Club Volei Bunyola.

Les nostres jugadores començaren el partit un tant insegures i, aquest fet va provocar que les locals cometessin massa errors no forçats i per conseqüent que el primer set caigués del camp visitant per un ajustat 23-25. Una vegada al segon set, les solleriques demostraren que no estaven dispostes a baixar els braços i amb constància i paciència, i també aprofitant un poc de relaxació per part del Bunyola, aconseguiren donar la volta al marcador, imposant-se de forma contundent per un 25-9. El tercer i el quart set seguiren una mateixa tònica. Un marcador molt ajustat en tot moment que es va decantar per l'equip de Sóller per petits detalls.
Potser les nostres varen saber jugar millor els moments de tensió i nervis.

La setmana que vé el Fustes can Vaquer es desplaçarà a Artà, dissabte 11 de Novembre a les 10h, per afrontar el pròxim partit, esperem que puguin seguir sumant victòries com fins ara. Ànims!