dimarts, 7 de novembre del 2017

INFANTIL F. A : CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER, VOLER ÉS PODER

CVS Const. Marc Galindo Sóller 3-2 CV Mayurqa (25-10/25-14/19-25/22-25/15-6)

Diuen que quant mes alta és la meta més dur és el camí, les nostres nines s’enfrontaren contra un Mayurca molt lluitador, disposat endur-se’n la victòria. Els dos equips donaren un gran espectacle de voleibol al Pabelló Son Angelats, els dos primers sets varen ser clarament dominats per les solleriques que estaven concentrades en cada jugada i no donaven cap pilota per perduda.

El tercer i quart set varen ser de domini de les palmesanes, les nostres van baixar la guàrdia, no estaven concentrades i els costava acabar els punts en atac.
El tie break es va decantar per nostres, per un 15-6 al marcador final, les solleriques sortiren a donar-ho tot, era la darrera oportunitat que tenien per guanyar la batalla, i el que vol pot amb tot.

Divendres dia 10 al Pavelló de Cide s’enfrontaran Aku Palma Ciutat Cide que de ben segur serà un partit complicat i que s’haurà de lluitar moltíssim per obtenir bons resultats. Amunt nines!