diumenge, 15 d’abril del 2018

CFB : EL CVS FUSTES CA'N VAQUER SUMA DUES VICTÒRIES MÉS I JA TOCA EL TÍTOL DE LLIGA


CÒMODE VICTÒRIA DEL LÍDER FRONT EL CUER (7 d'Abril)

CVS FUSTES CA'N VAQUER SÓLLER 3-0 ÀGORA PORTALS (25-5/25-6/25-17)

Jugaren: Eva Villa, Paula Mayol, Lida Rullan, Laia Vicens, Carme Cañellas, Andrea Luis, Maria Bujosa, Aina Enseñat, Aina Celia, Aina Alcover.

El Fustes ca'n Vaquer va rebre el passat dissabte al cuer de la categoria a Son Angelats. Partit còmode per les locals, que es varen fer amb la victòria de forma contundent. L'equip visitant, jove i inexpert no va poder fer res contra les nostres, tot i mostrar una gran actitud en defensa.
Durant el tercer set es va poder veure una relaxació de les de la vall que va propiciar més errors dels habituals i, per conseqüent un marcador més igualat.




TREBALLADA VICTÒRIA DE LES SOLLERIQUES QUE LES DEIXA A UN PARTIT DEL TÍTOL (14 d'Abril)

SAN CAYETANO 1-3 CVS FUSTES CA'N VAQUER SÓLLER (13-25/27-25/15-25/18-25)

Jugaren: Eva Villa, Paula Mayol, Lida Rullan, Laia Vicens, Andrea Luis, Maria Bujosa, Aina Enseñat, Aina Celia, Aina Alcover.

El CVS Fustes ca'n Vaquer es va desplaçar el passat dissabte al difícil camp del San Cayetano. Un equip que tot i anar abaix a la classificació va demostrar la seva milloria i va posar les coses difícils ales solleriques. Un equip molt treballat amb defensa que no donava cap pilota per perduda i les de Sòller havien de contraatacar tres i quatre cops per poder fer-se amb el punt. El primer set es va posar de cara per les solleriques amb bons serveis que dificultaven la recepció local. Durant els segon set dominaren les nostres, però a finals del set les del San Cayetano reaccionaren i amb un bon servei i molta defensa aconseguiren doblegar i fer-se amb el set. El tercer i el quart seguiren la mateixa tònica que el primer, punts llargs i disputats però que per tècnica i experiència, la majoria queien del costat de l'equip solleric.


El CVS Fustes ca'n Vaquer rebrà el proper dissabte 21 a l'equip de Pollença. Disputarà el darrer partit de lliga, partit que si acaba en victòria el Cadet B es proclamarà campió de lliga. Enhorabona!!!...