diumenge, 15 d’abril del 2018

IFC : EL CVS TRANSARBONA SÓLLER TANCA LA TEMPORADA AMB DUES DERROTES PERÒ AMB BON JOC


La setmana passada jugarem contra el Sagrat Cor de Palma perdent 3-0 sets 25/20,25/12,25/10. Un partit difícil front del quart classificat, amb un canvi tàctic al sistema de joc, passant de jugar amb tres col·locadores a jugar amb dues col·locadores i ja amb zones definides.
L'equip reaccionà bé al canvi i sortí amb moltes ganes fent un gran primer set. En el segon i tercer ens descentrarem un poc i el contrari es va créixer. Les solleriques seguiren lluitant amb molts de punts llargs, i va ser molt difícil.

Aquest divendres visitarem al Alaro, sisè classificat, en un altre partit difícil, perdent per 3-0 sets, 25/11,25/17,25/13. Bon joc als tres sets, amb un bon inici i bona feina col·lectiva. Un Alaró amb un atac molt fort que aguantarem fins a la meitat dels sets, en general gran partit, bona feina, però un altre equip superior.

Acabada la lliga no aturem de fer feina. El nostre objectiu ara és el torneig d'Alaior del mes de Maig. A falta d'un mes per la cita tenim temps de seguir amb sa bona evolució de l'equip per donar el màxim i fer un gran torneig per acabar sa temporada.
Els dissabtes muntarem una paradeta per vendre coques, si passau per plaça i voleu ajudar-mos a més de menjar un bon tros de coca, hi estau convidats!!. Moltes gràcies.

Les jugadores del Transarbona Sóller Capitana Laura Martínez, segona Capitana Paula Carrió, Marta Arbona, Magdalena Ferragut, Celia Fernández, Aina Navarro, Aina Bisbal, Lili Vidal, Nicol Limpias, Carme Aloy i Chantal Barceló, entrenador Guillem Rullan, volem donar ses gràcies pel seguiment i tot el recolzament que hem tingut durant tota sa lliga.