dimecres, 28 de març del 2018

JF : EL CVS XC PROPERTIES SÓLLER ES MOSTRÀ SUPERIOR AL MONTESION

CVS XC PROPERTIES SOLLER 3-0 CV MONTESSION amb parcials 25-10 / 25-7 / 25-15

Les solleriques de CVS XC PROPERTIES SÓLLER varen guanyar amb claredat el seu partit que jugaren divendres passat al pavelló de Son Angelats per 3-0 davant el CV Montesion, en el darrer partit de lliga regular.

Les solleriques començaren el partit molt ficades en el joc, dominant el joc i el marcador en tot moment, solventant el set per la via rapida, fent un joc basat en un bon servei i bona feina en bloqueig. El segon va esser molt similar al primer, seguint amb molta serietat en el joc a pesar de la diferencia tècnica entre el dos equips. En el tercer es relaxaren un poc, cosa que les visitants aprofitaren per començar el set igualades, però a mig set les locals intensificaren el seu joc i guanyaren en comoditat el set i el partit.

Les nostres jugaran el Campionat de Balears el proper dia 7 i 8 d’abril al poliesportiu del CIDE, tenint com a rivals al Cide, Manacor i Ciutadella. Molta sort!!.. Anirem informant!.