dimarts, 7 de novembre del 2017

CADET F. A : GRAN PARTIT AMB VICTÒRIA PEL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER

CVS CONST. M. MORELL SOLLER 3-0 CV ARTA amb parcials de 25-22 / 25-16 / 25-12


Pel CVS Const. Miquel Morell Sóller jugaren, Marta Riutort, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Laura Weingart, Silvia Mairata, Mariona Galindo, Luisa de Miranda, Maria Dalla Torre, Malen Sebastian, Claudia Coll i Esther Coll.

Entretingut partit de volei, el que varen jugar el passat dissabte dematí a Son Angelats, les nostres nines del CVS Const. M. Morell Sóller i les cadets del CV Artà, ja que tot i que les nostres guanyaren per 3-0, el partit va ser més igualat del que senyala el marcador.

Les artanenques venien a Sóller imbatudes i la veritat que no defraudaren en cap moment i es va veure un equip sòlid, amb un joc molt ben ordenat amb bons atacs per zona dos i per centre que fèien mal a les solleriques, ja que el bloqueig solleric no ho podia controlar. Tot i això, les solleriques s’apuntaren el primer set, gràcies sobre tot al bon atac de les d'Alfons. Els altres dos sets varen ser iguals però les solleriques estigueren molt més intenses en bloqueig i defensa, seguint atacant amb contundència i variant molt el joc per part de les col·locadores.

En definitiva gran victòria sollerica davant un bon equip. Les nostres nines jugaran el pròxim dissabte a les 13.30h al pavelló col·legial del Sagrat Cor.