dilluns, 13 de novembre del 2017

INFANTIL F. A : EL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER CAU PER LA MINIMA DAVANT UN PODEROS CIDE

VC Cide 2-3 CVS Const. Marc Galindo Sóller (25-23/22-25/20-25/25-20/16-14)


Divendres 10 de novembre les nostres solleriques es desplaçaren al pavelló del Cide per disputar el seu cinquè partit de lliga. No fou el millor partit de les infantils que varen cometre molts d’errors que varen passar factura durant tot el partit.

El primer set es va decantar a favor de les palmesanes que començaren molt ficades dins el partit i no deixaven caure cap pilota. El segon i el tercer varen ser per les nostres, dominant la pilota i cada jugada. El tercer set i el més important va ser una roda d’errors en recepció on la pressió de tancar el partit els hi pesava i l’equip rival va aprofitar el moment per demostrar el seu bon joc i emportar-se’el set per jugar el tie break.

Les solleriques sortiren a lluitar a mort el cinquè set, passant al canvi de camp amb un 8-6 a favor; després la cosa es posà tensa fins arribar a 14 -14 on dos errors en recepció donaren la victòria a les palmesanes.


Si no es lluita cada pilota amb ganes i sacrifici no es poden obtenir resultats satisfactoris i això ha servit d’exemple a les solleriques, han aprés que l’actitud es una de les coses més importants dins la pista, igual que intentar mantenir el cap ben amunt quan les coses no van bé i no tirar la tovallola.

Ara toca aixecar-se, agafar carrerilla i córrer més ràpid que mai i han de saber que s’ha perdut una batalla, però no sa guerra!

Divendres 17 de novembre a les 18 h al Pabelló Son Angelats es disputarà el derbi solleric. Molta Sort nines!