dilluns, 13 de novembre del 2017

CADET F. B : EL CVS FUSTES CA'N VAQUER SÓLLER SUMA UNA NOVA VICTÒRIA A ARTÀ

C.V. Artà 0-3 CVS Fustes Ca'n Vaquer Sóller (20-25/ 11-25/ 16-25)

Per les del CVS jugaren: Eva, Aina Enseñat, Aina Alcover, Aina Celià, Cata, Marta, Clara, Laia, Lida, Maria, Carme, Marga.

El passat dissabte les solleriques es desplaçaren a Artà per afrontar un nou partit de lliga. Aquest cop s'enfrontaven al C.V. Artà, un equip que va mostrar molta actitut des del primer moment i que no va baixar els braços en cap moment.
A les nostres cadets els va costar entrar al partit, varen cometre molts errors en servei i atac que posaren un marcador molt igualat en tot moment. Poc a poc varen anar relaxant-se i concentrant-se en el joc i els va permetre imposar-se en el primer parcial per 20-25.

Ja començant el segon set, les de La Vall varen desplegar el seu bon joc i varem poder disfrutar de jugades molt treballades per part de les solleriques. Féren una gran feina en defensa i free que els va permetre allunyar-se en el marcador que quedà en un clar 11-25. Al tercer set es va seguir gaudint del bon joc solleric i del control de pilota que mostraven. El set es va tancar amb un clar 16-25 per les nostres cadets.

Va destacar Eva Villa que va haver d'afrontar el partit com a única col·locadora i va saber controlar la situació i repartir el joc de l'equip per encaminar-lo a la victòria.

La propera setmana les cadets B rebran al Montesión a les 10h al pavelló de Son Angelats. Molta sort!!..