dilluns, 26 de març del 2018

CFB : COMPLICADA VICTÒRIA PEL CVS FUSTES CA'N VAQUER SÓLLER

STA. MARGALIDA 2-3 CVS FUSTES CA'N VAQUER (11-25/25- 19/25-21/14- 25/11-15)


Jugaren: Eva Villa, Marga Gonzalez, Aina Celia, Aina Alcover, Laia Vicens, Aina Enseñat, Andrea Luis, Maria Bujosa, Carme Cañellas, Lida Rullan.

El passat divendres, el CVS Fustes Ca'n Vaquer Sóller visitava el difícil camp del Santa Margalida. Els pronòstics es compliren i el partit fou molt complicat i difícil per les nostres.
Tot i començar el primer set molt centrades i complicant la recepció contrària, fet que va propiciar la victòria del set, la petita relaxació de les nostres cadets i la millora en el joc de les locals, capgiraren el guió del partit i les de Santa Margalida dominaren els dos següents sets. Sets en que les solleriques no podien reaccionar al canvi d'intensitat proposat per les contràries.
A les de La Vall no els quedava més remei que reaccionar i remuntar, així ho feren, es varen retrobar amb el bon joc i pogueren guanyar el quart set de forma còmode. Per finalitzar, quedava endur-se el quint set, un set difícil i molt igualat, però una encertada Aina Celià en atac i els bons serveis del nostre equip donaren un petit avantatge per poder seguir comandant la classificació.


El proper partit es durà a terme el proper dia 7 d'Abril a les 12 h a Son Angelats, rebran la visita del cuer Àgora Portals.