dijous, 7 de desembre del 2017

NFANTIL F. B : MOLT BON PARTIT DEL CVS NÀUTICA SÓLLER A PESAR DEL RESULTAT

AD LA SALLE PONT D'INCA 3-1 CVS NÀUTICA SÓLLER (25-22/25-20/17-25/25-12)

Molt bon partit el disputat per les nostres jugadores el passat divendres 1 de desembre a la gelada pista del Col·leci La Salle al Pont d'Inca. Tot i això, el marcador no reflexa la que fou la realitat del partit, doncs les solleriques van desplegar un joc molt seriós, mostrant la seva milloria setmana rere setmana a la difícil competició del grup primer d'infantil.

El primer set es va posar de cara per a les nostres des del primer moment. Van començar amb el servei i aconseguiren fugir al marcador amb un parcial de 5 a 0, gràcies al mateix. Es va anar quasi tot el set al davant per un o dos punts, però quasi al final les locals van saber capgirar el marcador i s'emportaren el set per un ajustat 25 a 22.

El segon set va seguir amb la tonica del final del primer, molt ajustant punt amunt i punt avall per als dos equips. Les de Nàutica Sóller van seguir amb el bon joc, amb bones defenses i donant molt be els frees que donaven peu a poder contraatacar. El set es tornà a decidir quan e sva entrar a la vintenta per part dels dos equips, però va caure de nou per a l'equip local després d'un parell d'errades per part de les nostres.

I després de lluitar durant dos sets, la recompensa havia d'arribar. Les solleriques eguiren amb el mateix ritme de joc que al principi del partit i, aquest cop les nostres no van deixar que La Salle s'apropàs al marcador en quasi cap moment, mantenint una avantatge de 6 punts, que les va fer guanyar el set per 17 a 25.

Després d'un gran ritme durant tot el partit, les nostres es van mig desinflar al que sería el quart i definitiu set. Les de la Salle no van donar opció des de l'inici del mateix i van sortir a per el partit, tancant el mateix per 25 a 12.

El proper partit, i darrer de lliga de l'any, serà dissabte 16 de desembre a les 12:00 a Son Agelats contra el CV Mayurqa.