dijous, 7 de desembre del 2017

CADET F. A : CLARA VICTORIA DEL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER DAVANT EL SANT JOSEP A

CVS CONST. M. MORELL SOLLER 3-0 SANT JOSEP A amb parcials de 25-8 / 25-13 / 25-12

Les cadets solleriques de CVS Const. M. Morell Sóller segueixen pel bon camí i s’apuntaren una nova victòria per 3-0 davant el conjunt col·legial del Sant Josep A en el partit jugat el passat divendres a Son Angelats.

Còmode victòria de les nostres nines davant un equip col·legial molt inocent, a pesar que les nostres nines començaren el partit un poc fredes, com la temperatura que feia al pavellò. Però de mica en mica les nostres nines es varen anar ficant en el partit i degut a la millor qualitat tècnica les solleriques s'anaven imposant en el joc i en el marcador a mida que avançava el set. Tot i anar per darrera en el marcador, les col·legials lluitaren de valent tot el partit, defensant cada pilota, però poc poguéren fer davant la serietat del joc de les solleriques i la contundència amb el seu atac.

Les nostres nines descansaran la propera setmana pel pont de la constitució i tornaran a jugar el pròxim dissabte 16 a les 10 h a Porto Cristo. Enhorabona i molta sort!!..