dijous, 7 de desembre del 2017

CADET F. B : EL CVS FUSTES CA'N VAQUER SÓLLER ACONSEGUEIX LA VICTÒRIA AMB MÉS FACILITAT DE L'ESPERADA

CVS FUSTES CA'N VAQUER 3-0 AMIPA STA. MARGALIDA A (25/16-25/14-25/13)


Jugaren: Aina Alcover, Aina Celia, Aina Ensenyat, Andrea Luis, Carme Cañellas, Catalina Marroig, Clara Girona, Laia Vicens, Eva Villa, Maria Bujosa, Margalida Gonzalez, Margalida Rullan, Marta Girona, Paula Mayol.

El passat dissabte les cadets B disputaren un partit molt esperat. Rebien a casa el Santa Margalida, un equip invicte fins el moment. Les solleriques afrontaven el partit amb moltes ganes i il·lusió i així ho varen transmetre al públic amb el seu bon joc.
El partit no va tenir gaire història, les de La Vall varen ser superiors en tot moment, fent gala d'un joc molt complet i ordenat que els va permetre comandar en el marcador durant tot l'encontre.
Destacant el gran partit que va realitzar Carme Cañellas en defensa i recepció. Un partit que va donar un sac de confiança al Fustes ca'n Vaquer per seguir entrenant amb més intensitat i per afrontar els propers partits amb ambició i seguretat.


Les jugadores del cadet B disposen d'una setmana sense competició per carregar piles i preparar-se per afrontar el proper partit dia 16 de desembre a les 9:30 al pavelló de l'Àgora Portals.