dimarts, 28 de novembre del 2017

CADET F. A : UN CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER MOLT SERIÓS S'APUNTA LA VICTÒRIA A LA SALLE

LA SALLE PONT D’INCA 0-3 CVS CONST. MIQUEL MORELL SOLLER amb parcials de 9-25 / 17-25 / 8-25.

Les cadets solleriques es mostren intractables en aquest començament de lliga i aconseguiren una nova victòria per 0-3 en la seva visita al col·legi La Salle P.I. en un partit on les nostres nines es mostraren molt serioses en el seu joc.

En principi la visita a la Salle Pont d’Inca era complicada ja que les locals només tenien una derrota, però les nostres nines anaven per feina i començaren amb molta concentració i a base de bon joc, posant diferencia en el marcador i s’apuntaren el set amb autoritat. El segon set va començar de forma diferent al primer, ja que les locals amb mes il·lusió dominaren el set al principi, davant unes solleriques més relaxades, però a mitjan set les nostres començaren a dominar el joc i capgiraren el marcador. El tercer va esser un calc del primer amb domini absolut de les visitants, amb bons serveis i atac contundents que no varen poder respondre les locals, guanyant amb claretat el set i el partit.

El pròxim divendres les nostres nines rebran la visita del Sant Josep A, a les 20h a son Angelats.