dimarts, 31 d’octubre del 2017

SENIOR M. B : SEGONA VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER DAVANT UN JOVE EQUIP BUNYOLÍ

CV Bunyola 0-3 CVS Elèctrica Bernat Sóller (18-25/20-25/12-25)


Pel CVS jugaren : Albert R., Pep C., Damià C., Alberto T., Guiem R., Gerard P., Lluis B. i el juvenil Pere T.

Bon partit dels nostres Sénior a Bunyola davant un novell equip local al que ja s'enfrontaren en pretemporada i que evoluciona molt aviat. Els locals mostraren una cara diferent a la del partit disputat fa unes setmanes, amb cares noves i més control de pilota que va beneficiar l'espectacle.

Els dos equips lluitaren de valent a cada bolla i els nostres es mostraren molt concentrats en tot moment fent molta feina per millorar una recepció que es mostra com un dels punts dèbils dels sollerics. La feina defensiva dels sollerics va ser la clau per no donar opcions a un Bunyola, que sense res a perdre, vivia cada punt com una festa, empes pel seu públic que no deixà d'animar durant els tres parcials.

Per part dels del CVS, destacar la bona feina de conjunt, superant els moments més delicats sense perdre la concentració i poguent acabar el partit amb la satisfacció d'haver jugat a bon nivell en gairebé tots els aspectes del joc.

La propera setmana toca jornada de descans i despres es visitarà la pista del CV Pòrtol on es cercarà una nova victòria. Enhorabona!!.