dimarts, 17 d’octubre del 2017

INFANTIL M. A : EL CVS AQUALIA SÓLLER S'ESTRENA AMB VICTÒRIA A MURO TOT I ELS NERVIS

CV Muro 0-3 CVS Aqualia Sóller (23-25/20-25/13-25)

Primer partit de lliga jugat a Muro. Els jugadors del CVS van començar la lliga amb moltes ganes i imprimint el seu joc, el Muro per la seva part va estar ben posicionat en defensa però la falta d'atac va afavorir el joc constant de lliure per part dels CVS que, tot i tenir moltes oportunitats de guanyar el punt, van cometre molts errors no forçats com els 14 del primer set finalitzant el primer parcial amb un 23-25.
En el segon set els errors de servei i atac, no forçats, continuaven en el CV Sóller per arribar al final del segon set amb un parcial de 20-25. La dinàmica del tercer set va canviar sense cometre tants errors per arribar a la final del tercer set amb un parcial de 13-25.

La lectura és molt positiva, els nervis de començament de la lliga, la precipitació per acabar el punt, però amb una millora ascendent al llarg del partit. Enhorabona!!!.

Proper partit divednres que ve a Son Angelats a les 18:00 h davant el CV Pòrtol.