dilluns, 6 de novembre de 2017

INFANTIL F. B : BON PARTIT DEL CVS NÀUTICA SÓLLER TOT I CAURE EN UN AJUSTAT TIE BREAK A PORTO CRISTO

CV Porto-Cristo 3-2 CVS Nàutica Sóller (17-25/25- 19/22-25/25- 22/15-13)


Les jugadores del CVS Nàutica Sóller jugaren el passat divendres un dels partits més seriosos en quant a nivell de joc i intensitat del que va de temporada. El primer set no va començar molt de cara, doncs es van cometre 4 errors que van fer que les de Porto Cristo es posessin per davant al marcador, però les solleriques van saber cap girar el marcador deixant de banda els errors i estant molt concentrades.
El segon set va ser molt similar al primer, però es va baixar una mica la guàrdia, cosa que les locals aprofitaren per posar l’empat al marcador, 1 a 1. El tercer i quart set foren dos calcs un de l’altre amb la igualtat al marcador fins a la vintena de punts. El tercer es va decantar per a les nostres, però el quart se’l va emportar el Porto Cristo remuntant l’avantatge que tenien les solleriques.
Tal cosa enviava el partit al tie break, primer d’aquesta temporada per a les de Nàutica Sóller. Els nervis es van apoderar de les solleriques a l’inici del 5è set i les locals agafaren un avantatge de 6 punts...però les nostres menudes varen reaccionar fins igualar el set al final del mateix. Aquesta reacció va posar emoció al final del partit, però finalment Porto Cristo es va emportar el set per un ajustat 15 a 13.


Deixant de banda el resultat final del partit, la feina duita a terme durant el partit es el que ha de marcar el rumb d’aquets jove equip. Es van fallar molt pocs serveis i, a aquesta categoria, és molt important aquest aspecte. Milloria en recepció i molts bon frees, així com algun que altre punt en bloqueig.

Aquest dissabte 11 de novembre el Nàutica Sóller rep la visita del Montero Telemática CV Portol a les 12:00 a Son Angelats.